Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solros- och aprikosscones

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har man ett paket med sconesmix kan man piffa upp den

Ingredienser

Instruktioner

Hacka aprikoserna. Lägg dem i en skål tillsammans med solroskärnor. Häll i paketetmixet och blanda en deg enligt anvisning på paketet. Dela degen i fyra delar och lägg dem på bakplåtsklädd plåt. Platta till dem lite och forma till rundlar. Skär till tårtbitar med kniv och nagga med gaffel. Grädda i 225 grader ca 10 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.