Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommargratäng med sparris

 
Skriv ut

Min absoluta favoritgrönsak i god potatisgratäng. Gott till t.ex. rostbiff, kassler och en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skala och skiva potatisen, koka den i grädde på svag värme i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela sparrisen i mindre bitar.
  4. Varva potatis och sparris i smorda portionsformar. Slå över grädden.
  5. Strö på ost och grädda i 20 minuter eller tills potatisen känns mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.