Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta med Caviar och champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god variation på spätta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spättan något. Gnid in dem i salt och peppar och klicka på rikligt med champinjoncréme på varje.
  2. Rulla spättafiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Skölj och hacka de färska champinjonerna och fräs dem hastigt i lite smör. Lägg dem på filéerna i formen. Vispa grädden, rör ner caviarn och bred blandningen över filéerna.
  3. Gratinera på nedre falsen i ugnen på 200 grader i ca 15 - 20 minuter. Dekorera med caviar och finklippt gräslök.
  4. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.