Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med kapris- och sardellsmör

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Äntligen sparristider! Se till att steka den goda primören al dente, så bevaras smaken bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kapris- och sardellsmöret. Vispa smöret mjukt med citronskal och 2 tsk olja från sardellerna. Finhacka sardeller och kapris och vänd ner i smöret.
  2. Bryt av den hårda nedre delen på sparrisen. Rosta pinjenötterna till fin färg i en torr, varm stekpanna. Stek sparrisen mjuk i smör ca 3 minuter.
  3. Lägg sparrisen på ett fat. Klicka på kapris- och sardellsmöret. Toppa med rostade pinjenötter och basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.