Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med parma och pinje

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det är lite pyssel att linda parmaskinkan runt sparrisen, men det blir ett läckert blickfång på festbordet. En extra touch är citrondressingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt rinna av. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
  2. Linda skinkskivorna runt sparrisen till små buketter.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla den över sparrisen. Strö på pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.