Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatrisotto med paprika och fetaost

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Fräs upp löken i lite olja i en tjockbottnad kastrull. Grovhacka spenaten och lägg i hälften i kastrullen, spara resten till senare. Häll i riset och stek någon minut under omrörning. Häll på några deciliter buljong och låt koka på låg värme under lock. Häll på resterande buljong i ett par omgångar under kokningen. Mot slutet rör man i resterande spenathack. Salta om det behövs.Räkna med totalt 25 minuters kokning. Ta kastrullen från värmen och rör ner parmesanost och droppa över lite olivolja. Risotton ska vara ganska krämig. Strimla paprikorna och stek dem mjuka i olja medan risotton kokar. Servera spenatrisotton med paprika och tärnad fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.