Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashsoppa med doft av kanel.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras i stället för snacks till drinken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Tärna squashen. Fräs det i olivolja någon minut i en kastrull. Tillsätt hönsbuljong och kanel. Låt sjuda under lock ca 5 min tills squashen känns mjuk.
  2. Ta upp kanelstången och mixa soppan slät. Tillsätt grädden och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.