Här kommer ännu ett gott recept med nyttig, knaprig fisk som serveras med en krämig god blomkålspuré.
Instruktioner
- Bryt blomkålen i små buketter, koka hälften av dem mjuka i mjölken i en teflonbelagd stekpanna eller kastrull. Ta upp dem och mixa dem till en puré. Rör ner 1 msk smör och smaka av med salt och peppar.
- Råstek de andra blomkålsbuketterna med gurkmeja i lite olivolja tills de fått fin färg och är lagom mjuka. Häll över soja och koka upp.
- Stek fisken i lite smör, ca 5 minuter på varje sida. Salta och peppra.
Blanda dill och purjolök. Skiva tomaterna.
- Fördela fiskbitarna på fyra varma tallrikar och strö över purjolöksblandningen.
Servera med blomkålspuré, stekt blomkål, tomat och lime.
Publicerat den
24 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar