Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stifado

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Åt den här goda grytan i Grekland första gången. Lite annorlunda smaker, då det är kanel och nejlika i. Men otroligt mustig och god. Köttet ska kokas länge så det nästan faller sönder.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i lite större bitar än till en vanlig gryta. Stek dom i oljan. Lägg i resten av ingredienserna och täck nätt och jämt med vatten. På med lock och koka i ca. 2 1/2 timme eller tills köttet är mört. Gott med ris eller potatis till och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Outikka 30 oktober 2013

    Helt klart bland det godaste som finns att äta!Fast jag ändrade lite; 800g kött, 2dl vin och en kanelstång. Lite vuxnare smak för den som vill ha det så.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.