Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supersnabb rabarberpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabb och väldigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Blanda mjöl och bakpulver och rör i det tillsammans med socker. Bred ut den något lösa degen i en form och tryck ut den.
  2. Lägg på rabarber så det täcker hela pajbotten och grädda i 175º i 20-30 min. Ta ut den och strö på pärlsocker medan den är varm.
  3. Servera den med vispad grädde, vaniljglass eller vaniljsås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.