Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampröra på selleribotten

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Som förrätt eller tillbehör för den som gillar selleri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Ansa och skär sellerin i ca 1 cm tjocka skivor. Koka den i lättsaltat vatten ca 6 - 8 min. 2. Rensa och skiva svampen, fräs den tillsammans med löken och finstrimlad skinka. 3. Häll över gräddmjölken och låt koka ihop till en stuvning. Salta och peppra. 4. Lägg upp stuvningen på de heta selleriskivorna och garnera med persilja.
  2. (För laktosintoleranta finns laktosfattiga HYLA-produkter som kan bytas ut mot gräddmjölken.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.