Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svenska lammkotletter med nötfärsris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till vardags, gott till fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lammkotletter Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop marinaden. Lägg lammkotletterna i en ugnsfast form, häll marinaden över och täck formen med aluminiumfolie. Stek kotletterna i ugnen i 40 minuter. Gör nötfärsriset under tiden.
  2. Nötfärsris Stek nötfärsen i smör. Salta och peppra. Lägg nötfärsen i en kastrull och häll det okokta riset ovanpå. Salta och peppra lite till efter smak. Rör om väl. Koka sedan som vanligt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.