Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syrlig fikonfudge

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott glutenfritt "rawfood" julgodis

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort eventuellt hårda kvistar på fikonen. Blötlägg dem i några timmar eller över natten tills de blivit mjuka. Häll sedan av blötläggningsvattnet och lägg fikonen i en hushållsassistent. Mixa först fikonen och häll därefter i resterande ingredienser. Mixa till en jämn smet som du sedan trycker ut i en bakpappersklädd form (ca 20x30 cm). Ställ in formen i frysen och låt stå i ca 30 min eller tills fudgen stelnat. Ta fram och skär i kuber som du sedan doppar i kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.