Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med kallrökt lax, dill och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt lättlagad rätt med goda smakkombinationer. Ta vatten från pastakastrullen till såsen för tjockare konsistens. Stärkelsen från pastan reder såsen något.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär broccolin i små buketter och stjälken i tunna skivor. Lägg i pastavattnet de 3 sista minuterna.
  2. Koka upp vatten med fiskbuljongtärningen. Häll i grädde, citronsaft och dill. När såsen är varm vänd runt med pasta, broccoli och lax. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.