De här är mycket enkla och goda.
Instruktioner
- Mät upp fettet i en kastrull och låt det koka på svag värme omkring 5 minuter, rör om då och då.
Häll fettet i en skål då det börjar sjunka.
Tillsätt sockret och vispa blandningen tills den kallnar (i vattenbad går det snabbare).
- Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem.
Rör degen jämn.
- Tryck ut degen i ett teskedsblad och dra över kakan direkt från skeden till ett bakplåtspapper på en plåt.
Den runda sidan kommer uppåt.
- Grädda småbröden i 175 grader 10-12 minuter, tills de blir ljusbruna.
Dra försiktigt över bakplåtspappret på bordet och låt småbröden svalna.
- Lägg samman två och två med sylt emellan.
Om du vill kan du vända småbröden i strösocker.
Publicerat den
4 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar