Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaifisk med kokos och matvete

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matvete på burk ger bra tugg i den här kryddstarka grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken. Skala och skär morötter i tunna skivor. Skär boccolin i buketter. Skala broccolistammen och skär den i skivor.
  2. Koka upp grytbasen och kokosmjölken i en stor kastrull eller gryta. Lägg i grönsakerna och låt koka 3-5 minuter med lock. Lägg i den halvtinade fisken och sjud i 5-7 minuter.
  3. Tillsätt hackad koriander och rivet skal av lime. Häll av och skölj matvetet.
  4. Fördela matvete i soppskålar och skeda över fiskgrytan. Servera med limeklyfta och lite koriander på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.