Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaiköttbullar med kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nästan vanliga köttbullar livas upp av asiatiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom färsen. Låt stå och svälla i minst en kvart. Blanda ner färsen och arbeta samman till en smidig smet, Låt gärna stå och samla smak i kylen en timme.
  2. Tvätta händerna och olja in dem. Rulla små fina köttbullar. Stek köttbullarna i smör i teflonpanna på låg värme tills de är gyllenbruna. Du kan även steka dem i ugn 225 grader i långpanna i cirka 10 minuter.
  3. Servera gärna med fullkornsspaghetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.