Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerkaka med Cuantro och rom

 
Skriv ut

Inte den vanliga tigerkakan... Apelsinskal med apelsinlikör och choklad med rom...

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker till vit fluffig massa. Blanda vetemjöl, bakpulver tillsammans. Löddra margarin fluffig. Sen blanda alla ingredienserna. Ta ungefär hälften av massa till annan skål, och blanda kakao, choklad och rom. Och den andra blanda apelsinmarmelad och apelsinlikör. Ta formen du vill göra kakan i och lägg vit massa och mörk massa i som du vill. Grädda 175 g ca 55 - 60 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.