Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tikkamarinerad fisk eller kyckling på spett!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakupplevelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda currypasta, naturell yoghurt och ingefära i en stor skål.
  2. Lägg fisken i marinaden, täck skålen och låt stå i kylen minst en timme. Under tiden blötlägger du grillspetten.
  3. Trä upp fiskbitarna på 4 st grillspett och grilla i 8-10 minuter, vänd fisken en gång under tiden. Garnera gärna med citronklyftor.
  4. Yoghurtmarinaden passar också utmärkt till stora räkor, lax, tonfisk och kycklingbröst.
  5. Serveras med en fräsch sallad och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.