Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och väldigt enkel variant på den klassiska italienska desserten där mandelbiskvier och hallon har huvudrollen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela 1 dl mandelbiskvier i 4 glas, gärna små på fot. Häll ½ msk hallonsaft i varje glas över biskvierna. Låt dra en stund.
  2. Vispa grädden och rör i vaniljsockret. Rör samman mascarponen med lite av grädden, tillsätt därefter all grädde till en len massa.
  3. Fördela halva mängden mascarponevisp i glasen, därefter resterande mängd mandelbiskvier och halva mängden hallon. Fyll på med resterande mascarponevisp och hallon.
  4. Toppa med några extra biskvier och eventuellt citronmeliss. Sikta över kakao och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.