Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och bönröra med fetafylld kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saftiga och goda kycklingfiléer med en fräsch tomat- och bönröra blir både nyttigt och gott på middagsbordet och tar inte allt för lång tid att laga.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skär ett längsgående snitt i kycklingfiléerna. Hacka oliverna och mosa fetaosten med en gaffel och rör ihop. Fyll filéerna med oströran och fäst ihop med en tandpetare. Hetta upp 1 tsk olivolja i en stekpanna och stek filéerna runtom så att de får lite färg. Lägg dem i en ugnsform och stek färdigt mitt i ugnen 15-20 minuter. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Skär tomaterna i bitar. Blanda ihop bönor, tomat, finhackad basilika och vitlök, vinäger och olja till en röra och servera till kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.