Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatpasta med kapris och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel, kallrörd tomatsås ger den här pastarätten en härligt koncentrerad tomatsmak. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera och gröp ur tomaterna. Strimla dem och skär sedan strimlorna i små bitar. Krama ur tomatbitarna väl och lägg i en skål. Tillsätt olja, kapris och salvia. Pressa i vitlöksklyftan. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av i ett durkslag. Vänd tunt tomatröran ordentligt med pastan. Strö över oliverna. Salta och peppra. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.