Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i örter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Torsk i örter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Strimla morötter och skiva fänkål och purjolök tunnt. Fräs morot och fänkål i margarin i en kastrull på svag värme några minuter.
  2. Blanda ner purjolöken. Fördela grönsakerna i botten på formen. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta ovanpå grönsakerna, salta och peppra. Strö över dragon.
  3. Blanda matlagningsgrädde och fiskfond och slå över fisken. Täck formen med folie och grädda på nedersta falsen i ugnen ca 35 minuter. Strö över persilja. Serveras med pressad potatis eller kokt ris och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wivson 20 januari 2009

    Jättegott recept! Ungdomarna hemma tyckte det var jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.