Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag tar alltid extra grädde för att få mera sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den djupfrysta fisken i botten av en ugnsfast form. Häll över grädden. Skiva tomterna och lägg ner i grädden och runt om fisken. Klipp lite dill över och salta och peppra, sätt in i mitten av ugnen i ca 40-45 min på 220 grader. Rör om lite då och då.
  2. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.