Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakaka

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god kaka till kvällsfikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ett bakplåts papper i botten på en långpanna smörj kanterna. Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner allt utom margarinet det tar du i sist. Häl smeten i en långpanna. Gräda i 20 min.
  2. Glasyr Smält margarinet till glasyren. Och blanda i dom andra ingrenserna i kastrulen. Var nog med att mätta mandeln. Bred ut glasyren och grädda tills kakan har fått färg. gräda i ca 10 min. Lått kakan svalna innan du skär bitar.
  3. 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.