Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscakakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Kakor med glasyr

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Blanda alla ingredienserna till mördegen och dela den mitt itu. Rulla ut till två längder lika långa som plåten. Platta ut dem lite på bredden och gör en fördjupning i mitten, förgrädda längderna i 4-5 minuter.
  3. Blanda alla ingredienserna till glasyren i en tjockbottnad kastrull och låt den sjuda upp. Fördela glasyren i mitten på längderna och sätt in plåten i ugnen igen. Grädda färdiga i 6-8 minuter. Skär de klara längderna i runda bitar. Kan också ta glasyr över hela och dela dem i lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.