Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trekanter

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölk eller vatten tills det blir ljummet, 37°C. Rör ut jästen i degspadet. Tillsätt salt, havregryn och Fin Mix (spara ca 1 dl till utbakningen).
  2. Arbeta ihop till en deg och låt den jäsa ca 20 minuter. Dela degen i två delar. Baka ut dem till rullar ca 30 cm. Platta till rullarna till 2 cm:s tjocklek och skär ut trekanter. (Snitten bildar ett zick-zack-mönster.) Låt bröden jäsa ca 15 minuter.
  3. Grädda mitt i ugnen i 250°C i ca 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.