Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffel med jordgubbe och chili

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mmm, behövs det nån förklaring???

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka den ljusa chokladen. Koka upp grädden med chilin. Slå blandningen över den hackade chokladen. Häll i likör och rör i smöret. Plasta och låt stå svalt i minst 3 timmar.
  2. Rulla smeten till tryfflar.
  3. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Rulla tryfflarna i smält choklad och sedan i florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.