Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad kycklingfilé med vitlök och dijonsenapsås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En festlig kycklingrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna krydda med salt och peppar. Lägg dom i en ugnsfast form. Häll grädden och creme fraichen i en kastrull och koka upp. Tillsätt pressad vitlök, dijonsenap, salt och peppar. Häll såsen över kycklingen och strö sist över den rivna osten.
  2. 200 grader i ca 30-40 minuter
  3. Serveras med jasminris och en god blandsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.