Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekt Ört- och te-marinerad kotlett i bit med gräddig sås.

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Värt att vänta på!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet tillsätt alla ingridienser till vattnet Lägg ner köttet låt marinera minst 2 timmar gärna längre Sätt ugnen på 225 grader Sätt in köttermometer mitt i köttet Sätt in köttet i ugnen i 10 minuter sänk sedan värmen till 175 grader och stek tills termometern visar 75 grader. Låt köttet vila en stund. Sila av skyn och tillsätt grädde så får ni en smakrik härlig sås till, red av med maizena mjöl till önskad tjocklek..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.