Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ultimata chokladkakan

 
Skriv ut

En blandning mellan kladdkaka och mjuk chokladkaka. Gott-Gotti-Gott-Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. vispa ägg och socker lätt. Blanda i torra ingredienser och kaffet + smöret. Smaksätt gärna med hackade valnötter eller en dl hallon. Mjölet går att variera mellan 2-3 dl beroende på önskad kladdighet...
  2. Häll i smord och bröad 1 ½ liters form och grädda i ca 20 min i 175 grader.
  3. Om man vill ha mer chokladsmak så ta lite mörk choklad i smöret och låt smälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.