Mustig, smakrik och perfekt att förbreda.
Instruktioner
- Putsa filén och skär den i skivor. Bryn bitarna i smör i en stekpanna, salta och peppra. Stek bacon knaprikt och låt rinna av på hushållspapper.
- Skala löken. Skölj och strimla purjon. Dela broccolin i små buketter. Dela aprikoserna i mindre bitar. Fräs allt tillsammans med svampen i resten av smöret i en traktörpanna eller i en gryta. Pudra över med mjöl och späd med porter.
- Tillsätt enbär, timjan, fond, grädde och gelé. Lägg på baconskivorna och låt koka upp. Smaka av med soja, salt och peppar. Hit kan du förbereda.
- Lägg filébitarna i pannan. Lägg på locket och låt puttra på svag värme tills köttet är klart och allt är genomvarmt, ca 5 minuter.
- Server kokt potatis, pressad eller hel
Publicerat den
18 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar