Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljkrämsfyllda apelsiner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fruktig efterrätt med krämig phiadelphia och honung tillsammans med apelsin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ur apelsinen ur sitt skal.
  2. Gör filéer av apelsinen, blanda med hackad citronmeliss.
  3. Gör en vaniljkräm på yoghurt, vaniljsocker och madeira.
  4. Häll vaniljkrämen i det tomma apelsinskalet och lägg apelsinkompotten ovanpå.
  5. Ringla lite honung över och runt om.
  6. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.