Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm räksallad med ruccola och fetaost

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En jättegod och ganska mättande sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och dra bort den mörka strängen från ryggen.
  2. Blanda salladslök, tomat, paprika, kikärter och örter i en skål. Värm olja och smör i en stekpanna eller wok, lägg ned räkorna och stek under omrörning på stark värme i ca 3 minuter. Tillsätt chili och vitlök och fortsätt steka tills räkorna blivit rosa. Ta av från pannan och rör ner citronsaften.
  3. Lägg upp ruccolan på ett stort fat, lägg tomatröran ovanpå och därpå räkblandningen och smula fetaosten över. Servera genast ev med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.