Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma havskräftor med szechuanpepparsmör och wok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kommer ett enkelt och gott recept på kräftor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm kräftorna på grillen i någon minut, de skall bara bli varma. Värm ej för länge. Blanda smöret med vitlök, szechuanpeppar och salt.
  2. Wok: Hetta upp jordnötsoljan i en wok. Woka munggroddar, pak soy, chili och cashewnötter i några minuter tills allt är genomvarmt och servera till kräftorna med smöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.