Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med spenat och mozarella

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En otroligt god men ganska dyr lasagne. Har rättat till måttangivelserna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm spenaten i en kastrull och krama ur överflödigt vatten. Hacka löken, fräs den i oljan och blanda ned den i spenaten. Rör ned philadelphiaosten.
  2. Bred ut ett lager tomatsås i en ugnsfast form, lägg därefter på ett lager lasagneplattor. Bred ut spenatröran och lägg på ett lager skivad mozarella. Avsluta med att hälla på resten av tomatsåsen och smula riven ost över.
  3. Grädda i 220 grader i 40 minuter. Lägg därefter på folie och grädda klart i 160 grader i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.