Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegofilé med bulgursallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott, nyttigt och kalorisnålt. Ca 400 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i långsmala bitar. Blanda marinaden och låt filéerna dra i ca 1 timme.
  2. Koka bulgur i grönsaksbuljongen enligt anvisning på förpackningen. Hacka oliver, rödlök och persilja. Vispa olivolja, citronsaft och sambal oelek. Blanda allt.
  3. Stek eller grilla filéerna. Servera med bulgursallad och en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.