Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viktväktarkyckling med ris

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Skönt att ha lite färdiga recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingköttet om det är fryst. Skär det i strimlor. Skölj och strimla purjolöken, skölj och skiva de färska champinjonerna. Bryn först purjolök och champinjoner i hälften av margarinet i en stekpanna på ganska svag värme. Ta upp grönsakerna.
  2. Öka värmen och lägg i resten av margarinet. Bryn kycklingköttet tills det har fått fin färg. Sänk värmen igen och lägg i grönsakerna. Salta och peppra. Tillsätt ärtorna, ananasen i bitar och ananasjuicen.
  3. Låt allt koka upp under omrörning. Smaksätt mer om det behövs. Servera med kokt ris och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.