Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskav med enbär och messmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod viltskavsgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs viltskavet i omgångar i hälften av fettet. Ta upp köttet. Fräs sedan svamp och purjo i resten av fettet. Blanda i kött, buljong crème fraiche, peppar, enbär och messmör. Låt koka ett par minuter.
  2. Rör ut mjölet i vattnet, blanda ner i grytan och koka upp. Smaka av med salt. Servera med kokt ris och kokta haricots verts och eventuellt rårörda eller naturella lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.