Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinstuvat kycklingbröst

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rätt som smakar gott med färsk pasta och en tomatsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingfiléerna. Salta och peppra köttet lätt. Ansa och skiva svampen. Skala och finhacka schalottenlöken. Smält smöret och fräs först kycklingköttet sedan löken och svampen. Häll på vin och vermouth och låt det reducera en aning. Tillsätt grädden och koka in till en simmig sås. Skölj och finhacka citronmelissen och tillsätt den. Låt alltsammans bli genomvarmt och smaka av med salt och peppar. Servera med färsk pasta och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.