Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit fisk med apelsin och kokostäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk och lite exotisk blandning av apelsinskal och kokos. Det går bra att använda de flesta vita fiskar till denna GI rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg bitarna i en ugnsfast form. Riv skalet av apelsinerna, blanda raspet med kokosflingor och 2 msk olivolja. Salta och peppra lätt på fiskbitarna och stryk sedan ut apelsin och kokossmeten så jämt som möjligt. stek i ugnen ca 10 minuter.
  3. Blanda valfria salladsblad, sköljda bönor, pinjenötter och skivade salladslökar. Ringla över ca 2 msk olivolja, balsamvinäger och lite salt och peppar.
  4. Servera fisken med sallad och groddar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.