Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitabönor nudelgryta med grillad kyckling och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God enkel snabb vita bönor med tomatsås gryta på blå bands pulver bolognese som har bara naturligt torkade ingrediense. Till grillad kyckling med god färdig marinad som sås komponent

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv av skinnet på ovansidan på alla kycklinglår, men behåll skinnet. Häll marinaden och kycklingen med skinnet fördelat i tex 3 liters påsar. Knåda in och låt marinera 24 timmar.
  2. Lägg all kyckling inkl marinad i en stor gryta med lock i ugnen på 200 grader ca 60 min När kycklingen är klar silar du all kycklingfett och marinad i en skål utan skinn
  3. Koka nudlarna klart eldente
  4. Tillaga bolognese enligt instruktion, sen häller du på vitabönor med tomatsås, morot, uppvispade ägg, habenero, curry och rör om under puttring ca 15 min till
  5. Ställ grytan vid sidan och rör i färsk persilja och blanda i nudlarna i grytan och allt kyckling fett och marinad som bildats vid grillning under lock och blanda allt igen
  6. Peppra efter smak
  7. Servera grytan med riven ost på till de fördelade kycklingbitarna iblandat och en god sallad vid sidan om och brytbröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.