Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitchokladtårta med hallonsås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Underbar tårta.... påminner lite om frozen cheezecake fast godare ;-) Inget för bantarklubben!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda riven mandelmassa med ägg och kakao och rivenapelsinskal. Smörj formen ( springform med avtagbara kanter) och strö ströbröd. In i ugnen ca 20 minuter 175 grader.
  2. Låt svalna.
  3. Smält vitchoklad över vattenbad, och låt svalna något. Vispa grädden, och blanda i den smälta chokladen. Blanda i äggulorna en i taget. Häll mousse över kakan och ställ in i frysen ca 4 timmar. Ta ut från frysen 40 min innan serveringen.
  4. Hallonsås: Mosa hallon med stavmixer, blanda i socker efter smaken, och tillsatt lite lite vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.