Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksspäckad sej

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott att lägga på grillen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i lagom stora portionsbitar, cirka 150 g per bit. Ta en liten vass kniv och skär åtta fickor på skinnsidan. Skala vitlöksklyftorna och dela varje klyfta i åtta tändsticksstora bitar.
  2. Stoppa en bit i varje ficka. Lägg fisken på ett fat och häll på marinaden. Låt marinera i minst 4 timmar.
  3. Grilla fisken cirka 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.