Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerschnitzel med ärtor och klyftpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmm... Väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Om inte köttet är utbankat av kötthandlaren, gör det. Häll vetemjöl, salt och svartpeppar i en tallrik, skorpmjöl i en och vispa lätt upp äggen i en. Dubbelpanera med en paus emellan sedan köttet i vetemjöl, ägg och skorpmjöl. Se till att det täcker ordentligt. Stek gyllenbruna i en blandning av rapsolja och smör, på medelvärme några minuter på varje sida. Servera genast medan de är knapriga på ytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.