Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yakkwa - små kakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En koreansk dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman mjöl och kanel. Tillsätt citronskal, vin, sirap och olja. Knåda samman degen på lätt mjölat bakbord. Kavla ut degen till 5 mm tjocklek. Tag ut runda kakor med hjälp av ett mått. Hetta upp oljan och fritera ett par kakor åt gången tills de är gyllenbruna, 3-5 minuter. Låt kakorna rinna av på hushållspapper. Strö sesamfrön över kakorna. Servera dem med ljus sirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.