Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt

 
Skriv ut

Gör din egen så kan du smaksätta hur som helst. Tycker att rårörd jordgubbssylt är bäst

Ingredienser

Instruktioner

Koka mjölken i 3-5 minuter. Låt svalna till ungefär 40 grader. Vispa ner den bulgariska yoghurten och mjölkpulvret. Sätt in blandningen i 50 grader varm ugn i 10 minuter. Stäng av värmen, men öppna inte ugnsluckan. Låt stå 6 timmar eller över natten går bra. Vispa upp yoghurten före serveringen och blanda i sylt och socker efter egen smak. Ställ in i kylskåp

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.