Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtkaka med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God efterrätt för dig som vill hålla blodsockret på en jämn nivå och äta mat med lågt GI. Enkelt recept som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Rör ner vaniljsocker, yoghurt, salt och vetemjöl till en jämn smet.
  2. Häll i en mindre ugnsform. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter.
  3. Låt kakan svalna ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.