Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtkräm med pistaschnötter

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett sött och fräscht avslut på en god middag är aldrig fel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurten med färskost, kokosflingor, socker, limesaft och -skal, spara lite skal till dekoration. Fördela i 8 glas eller små skålar.
  2. Bryn sockret i en stekpanna tillsammans med vattnet. Häll på bakplåtspapper, strö över pistaschnötter, lite kokosflingor och limeskal. Låt stelna. Bryt i bitar och stick ner i desserten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.