Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpannacotta med citrus, pistage och honung

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lyxig twist på en grekisk favoritdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta från värmen. Rör ner gelatinbladen. Låt svalna ca 10 minuter och rör sedan i yoghurten och sila. Häll pannacottan i 6 glas. Ställ kallt i minst 4 timmar.
  2. Skala citrusfrukterna med kniv, se till att få bort allt det vita. Skär ut hinnfria filéer.
  3. Servering: Värm honungen i en liten kastrull eller i mikro. Toppa pannacottan med citrusfiléer, hackade pistagenötter och ringla över honungen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.